Release van ‘Anyone Out There’

Niels Geusebroek brengt na een afwezigheid van 2 jaar op 23 augustus zijn nieuwe single uit, ‘Anyone Out There.’

Na een aantal drukke en succesvolle jaren besloot Niels Geusebroek in 2016 om een sabbatical te nemen. Met de komst van 2 kinderen en na de geweldige maar intense ervaringen van het vele optreden, voelde het goed om de aandacht niet alleen naar privé te verleggen maar ook om rust te nemen en veel te reizen. Een verblijf in Costa Rica en Bali maakte dat Niels inspiratie opdeed, zonder druk nieuwe liedjes kon schrijven en met een frisse start aan zijn derde album kon werken. Het was ook de start van een heel nieuwe levensfase vergeleken met de periode waarin hij zijn laatste studioalbum ‘Wildfire’ uitbracht in 2016.

Niels werkte voor de nieuwe single ‘Anyone Out There’ samen met Arie Storm (San Holo, Emma Bale), Denny White (Tiesto, Fedde LeGrand, Michael Brun) en Niels Zuiderhoek (Di-rect, Kensington, Rondé). Deze samenwerking en verschillende schrijfsessies zorgden voor een nieuw geluid en de juiste uitkomst van de aflopen periode, het voelde goed om weer nieuwe muziek uit te brengen.

Naast de single ‘Anyone Out There’ zal Niels in het nieuwe jaar meer tracks uitbrengen waarmee hij toe zal werken naar een nieuw album in 2020.

Niels is al vanaf jonge leeftijd met muziek bezig. In 1996 richtte hij samen met Frans van Essen de band Silkstone op. In 2011 brak Geusebroek door bij het grote publiek met zijn deelname aan het tv-programma The Voice of Holland. Niels Geusebroek behaalde 5 x platina voor zijn single ‘Year of Summer’, die hij samen met Wildstylez maakte. Ook scoorde Geusebroek een grote hit met ‘Take Your Time Girl’, die bekroond werd met dubbel platina. Niels bracht twee soloalbums uit, ‘Lines’ en ‘Wildfire’. In 2014 maakte Niels de titelsong ‘Street of Hearts’, voor de romantische komedie Hartenstraat. Niels tourde veelvuldig in het clubcircuit en de theaters van Nederland. Eind vorig jaar was hij te zien in de clubs met de Throwback To Tour, tijdens deze tour zong Niels nummers van Coldplay, de band die voor hem een grote inspiratiebron is.

Vanavond zal Niels Geusebroek zijn single voor het eerst live spelen bij ‘Zomer Met Art’ op RTL4 om 22.30 uur

Luister hier naar ‘Anyone Out There:

Spotify
https://open.spotify.com/track/5PXZwHSVSEvRDbbZQHjyOf?si=Bnesbi8QThmjxp2TIFbgZA

Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=teTvNXeWcjU